Dutch Cuisine Nederland en de Horeca Academie gaan samenwerken
Dutch Cuisine en de Horeca Academie in Den Haag hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Beiden partijen delen elkaars visie en slaan graag de handen ineen. Monique Mulder, bestuurder van Dutch Cuisine en Antoine Defesche, directeur van de Horeca Academie ondertekenden daarom op 9 juli 2019 het manifest van Dutch Cuisine. Hiermee draagt de Horeca Academie actief het gedachtegoed uit van Dutch Cuisine. De 5 principes van Dutch Cuisine; Natuur, Gezondheid, Cultuur, Kwaliteit en Waarde zullen actief worden opgenomen in de lesprogramma’s. Tevens zullen de Horeca Academie en Dutch Cuisine gezamenlijk evenementen organiseren. Dutch Cuisine maakt zich in de horecasector al een aantal jaar hard voor de promotie van de Nederlands eetcultuur. Door het actief onder de aandacht brengen van dit gedachtegoed creëert de beweging bewustwording in de horecasector. Door de samenwerking met de Horeca Academie krijgen studenten (toekomstige horeca professionals), van de horeca Academie nog meer dan voorheen kennis van de Nederlandse eetcultuur. Met smaak, gezond en verantwoord koken vanuit creativiteit en eigenzinnigheid, altijd vanuit het principe: less is more. Een goede zaak, aldus beiden partijen! Foto: Horeca Academie